2021. május 30-án Kozármislenyben már a délelőtt folyamán várja a Művelődési Központ és Könyvtár a gyermekeket az intézmény környezetében megrendezésre kerülő 2021 évi Gyermeknapi kalandozásokra. Íme néhány program a sok közül:

Természetesen nem maradhat el a hagyományos kézműves kirakódóvásár, a gasztro udvar, a nap folyamán bemutatkozik a kozármislenyi gyermekeknek a Honvédség és a Polgárőrség.

Az örökmozgó kisgyermekek energiáját ugrólóvár, trambulin, lovasok, fotósarok, kispék műhely, óriásbuborék, járműpark próbálja kielégíteni.

10 óra 30 perckor a Rőtökör Társulat, Kígyós Jancsi vásári bábos előadással várja a kicsiket. A Társulat tagjai zenélnek, mesélnek, különleges szépségű nemezbábokkal mulattatnak, és ami a legfontosabb, mindenképp mosolyt csalnak a kicsik és nagyobbak arcára. Gyermeknap alkalmából most a kozármislenyi gyerekek is részesei lehetnek Kígyós Jancsi varázslatos történetének!

14 óra 30 perckor Szilas Miklós mesés-dalos délutánján szórakozhatnak a gyermekeket, ovisokat, iskolásokat, és a fel-nem-nőtt szülőket.

15 órakor a Józsa Gergely Néptánc Egyesület Hagyományőrző udvarában népzenei koncert várja a kicsiket és nagyokat, a talpalávalót a Hanga Banda Zenekar szolgáltatja.

17 órakor interaktív koncert keretében a Világutazók, kalandra fel! címmel gyerekkoncerttel szórakoztatja a kicsiket és a nagyokat Orsi és Peti. Az előadás szerzői és előadói Apaceller-Czigola Orsolya előadóművész, magyar-ének-angol tanár és Apaceller Péter előadóművész, ének-zene tanár.

A kicsit nagyobbak már az önálló gondolataikat elképzeléseiket dobhatják szó szerint a panaszládába, vagy képletesen az online panaszládába. Ide elsősorban azokat az ötleteket, javaslatokat várják a szervezők és a városvezetők, hogy a kamaszkorú fiatalok milyen programokra, szórakozási, szabadidő eltöltési lehetőségre vágynak Kozármislenyben.

Az előadások a Kozármislenyi Művelődési Központ nagytermében lesznek láthatóak. A rendezők szervezői mindannyiunk biztonsága érdekében, és az érvényes szabályozásoknak megfelelően tudatják, hogy a rendezvények csak védettségi igazolvánnyal látogathatóak. 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be az előadóterembe. A személyazonosság igazolására arcképes okmányt kérnek felmutatni a védettségi igazolvány mellett. Megértéseteket köszönjük!

A gyermeknapi programok ingyenesen látogathatók!