Elhunyt Dalnoki Szilárd, a Momentum Mozgalom Zala megyei képviselője, megyei alelnöke, a Nagykanizsai Helyi Szervezet elnökségi tagja koronavírus-fertőzésben 31 évesen.

A tragikus hírről Nemes Balázs, a Momentum szóvivője számolt be, aki elmondta, hogy Szilárd a barátja volt és az is marad.

„Szilárd a barátom. Nem volt, hanem még mindig az, és az is marad. Dalnoki Szilárd, a Momentum Mozgalom Zala megyei képviselője, megyei alelnöke, a Nagykanizsai Helyi Szervezet elnökségi tagja, a koronavírussal vívott hosszas küzdelem után június 21-én éjjel örökre eltávozott. Gyermeke, párja és családja gyászában osztozunk. Nyugodj békében, Szilárd!”

Donáth Anna, a párt EP-képviselője azt írta Facebookján az elhunyt képviselőről, hogy Szilárd sosem állt meg, sosem csüggedt és minden nap kereste, hol segíthet, hol tehet a közösségéért még többet.

„Teljesen le vagyok döbbenve, nagyon jó ember ment el közülünk. Dalnoki Szilárd, a Momentum Zala megyei képviselője tegnap feladta a harcot a Covid ellen. Ez a kép pontosan egy évvel ezelőtt készült, nemrég pedig még arról beszélgettünk, milyen jó lesz végre visszatérni a pultozáshoz a nyáron. Mert Szilárd sosem állt meg, sosem csüggedt, minden nap kereste, hol segíthet, hol tehet a közösségéért még többet. Már most nagyon hiányzol, nyugodj békében.” – közölte Donáth Anna a facebook oldalán.

Forrás: jovotv.hu