A Diósviszlón található Fritz Farm története számomra igen érdekes és be kell valljam megható is. Nem mindennapi dolog már a mai világban az, hogy egy család ugyan azon a területen dolgozik már évszázadok óta.

Ez az aprócska farm, amely generációról generációra száll, számtalan élményt, kemény és nehéz napokat tartalmaz, amelyet csak tulajdonosai élhetnek át.  Fritz Mónika, tulajdonos nem csak 5 gyermekét neveli tiszta szívéből, hanem 1 hektrányi levendulás területüket is. Igen fontos megemlíteni, hogy ennek gondozása igen nagy odafigyeléssel végezhető csak. Természetesen vegyszer mentesen dolgoznak, hiszen nálunk nem a mennyiségen van a fő szerep, hanem a minőségen.

Mit kell tenni azoknak az érdeklődőknek, akik szeretnének bepillantást nyerni, eme gyönyörű kis családi vállalkozásba? Egyszerű a válasz, hiszen csak a telefont kell felemelni hozzá. Mónika egyik legnagyobb álma, hogy ez a vállalkozás minél nagyobb léptekben fejlődjön és emberek százai tapasztalhassák meg azt a nyugalmat, ami ennek a földnek a pólusaiból ered. Nem véletlen, hogy rengeteg pár választja őket családi, esküvői vagy babaváró fotózások helyszínéül.

A levendulán kívül egyébként, amelyből isteni szörpöt, olajat, levendulavizet készítenek, vannak még más növények is. Meggy, eper, amelyből iszonyú finom szörpök készülnek, bozda illetve bozdabogyó, amelyből pedig gyógynövényeket csinálnak.

Kedvet kaptál ahhoz, hogy akár egy délután ellátogass hozzájuk?
Akkor ezen a számon elérhetőek: 0620/9915889
Ha pedig vásárolnál valami finomságot, azt itt teheted meg: http://fritzfarm.hu/hu_HU/termekeink/