Kozármisleny Sportegyesület kézilabda szakosztályának csapata folyamatosan épül, támogatói köre szélesedik, mert az egyre jobb eredményeik bizonyítják létjogosultságukat a sportágban, a mezőnyben, a térség sportéletében. A kozármislenyi szurkolók eddig is lelkesek voltak, de a kozármislenyi kézilabdás sportág vezetői annak érdekében, hogy a 2021-es idénytől még többen legyenek, ezért szeptember 4-én délutánra szurkolói ankétra hívta a sportág szimpatizánsait.

A Kozármisleny Sportegyesület kézilabda szakosztálya szombat déltől szeretettel várt minden kézilabda iránt érdeklődő helyi és távolabbról érkezőt a Művelődési Ház belső udvarán megrendezésre kerülő I. Szurkolói Ankétra.

Az ankétra ellátogatóknak lehetőségük volt a női NBI/B felnőtt kézilabda csapattal, és a stáb tagjaival egy kicsit kötetlenebb formában megismerkedni. A rendezvényre kilátogató kis kézilabdás palánták pedig találkozhattak példaképeikkel, kedvenc játékosaikkal.

A Szurkolói ankét Kozármislenyben első alkalommal került megrendezésre, amelyet a jövőben hagyományteremtő jelleggel szeretne a szakosztály évről-évre megtartani.  A Kozármisleny Sportegyesület kézilabda szakosztálya a szurkolóit a Kozármisleny SE Szurkolói Klub megalakulása kapcsán hívta szurkolói ankétra.

A délután programjában szerepelt a kötetlen találkozás és beszélgetés mellett az ilyenkor elmaradhatatlan közös főzés a Szurkolói Klub, és a felnőtt csapat tagjaival, a Kozármislenyi Művelődési Ház melletti területen.

Az igazán jól sikerült, és kellemes hangulatban eltelt délutáni szurkolói ankétot követően a játékosok és szurkolók átvonultak a szomszédos Sportcsarnokba, ahol 17 órától részt vettek a felnőtt csapat Kozármisleny SE – Pénzügyőr SE  edzőmérkőzésén. A mérkőzésen való részvétel ezúttal díjtalan volt, csak a mérkőzésen való részvételt a hatályos jogszabályok értelmében védettségi igazolványhoz kötötték.

A Kozármisleny Sportegyesület kézilabda szakosztálya számára mozgalmas hétvége volt, mert szeptember 3 és 5 között látják vendégül az Erasmus+ programban résztvevő horvát és szerb partnereiket.

„A Zágráb megyei Kézilabda-szövetségtől 2020 elején megtisztelő felkérést kaptunk, miszerint vegyünk részt egy nemzetközi projektben, amelynek címe „Equal opportunities for women in handball”, vagyis „Egyenlő esélyek a nők számára a kézilabdában”. Természetesen örültünk a felkérésnek, mivel úgy érezzük, fontos a női sportolók, sportvezetők, játékvezetők egyenjogúságáért küzdeni, tenni érte, így azonnal fejest is ugrottunk a közös munkába! A projekt vezetője, a Zágráb megyei Kézilabda-szövetség (Rukometni savez Zagrebačke županije) mellett a Belgrádi Egyetem (Univerzitet u Beogradu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja iz Beograda) és egyesületünk közösen igyekszik kutatásokkal javítani a hölgyek helyzetén a sportágon belül. Ezen kutatások eredményeit három helyszínen fogjuk megvitatni, elemezni. Elsőként hozzánk, Kozármislenybe látogatnak el a résztvevő csapatok ezen a hétvégén (2021. 09. 03–05.), majd Szerbiába „költöznek” a résztvevők (2021. 09. 10-12.), hogy aztán egy záró műhelymunka során, amelynek horvátországi partnerünk ad otthont, befejezzük az együttműködést. A cél az, hogy megalkossunk egy olyan kiadványt, brosúrát, amely elősegíti a női sportolók, játékvezetők, sportvezetők helyzetének javítását, illetve a női kézilabda médiában betöltött szerepének javítását.” – olvasható a programhoz kapcsolódó közleményben a Kozármisleny Sportegyesület kézilabda szakosztálya hivatalos oldalán.