Márki-Zay Péter, Fekete-Győr András és Karácsony Gergely már megtette, azonban a DK és a Jobbik jelöltje egyelőre nem járt a Partizán csatornáján, abban viszont biztosak lehetünk, hogy meghívást és felkérést ők is kaptak Gulyás Mártontól.

Nem egyszerű dolog három-négy órán át beszélgetni Gulyás Marcival. Ugyanis ő – szemben például az ATV riportereivel – valós kérdéseket tesz fel, egyetlen interjúalanynak sem lehet megúszni a komolyabb témákat, a keményebb kérdéseket, és időnként a kellemetlenebb pillanatokat.

Márki-Zay Péter egyértelműen jól szerepelt, mindvégig képes volt higgadt maradni, adekvát válaszokat adni, az interjúból egy kifejezetten jó, és érdekes beszélgetés lett.

Ezzel szemben Fekete-Győr András gyakorlatilag az ottani interjújának, pontosabban hebegésének-habogásának, és nagyon gyenge teljesítményének hála írta ki magát az esélyes jelöltek közül.

Karácsony Gergelyről szóló adás pedig most jött ki, Ön is megtekintheti, hogy miképpen szerepelt a Párbeszéd-LMP-MSZP közös jelöltje.

A kérdés, hogy a Parlament legharcosabb képviselője, Jakab Péter, vagy a „legdemokratikusbb, legeurópaibb” párt miniszterelnök-jelöltje miért nem mer elmenni Gulyás Marcihoz? Tény, hogy sokat kockáztat az, aki vállalja a Partizános interjút, hiszen Fekete-Győr esélyeinek is ez tett be, azonban ha valaki Orbán Viktor valódi kihívója akar lenni, és egy egész országot vezetni, annak nem kellene félnie egy alig harmincéves műsorvezetőtől.

Ráadásul az ellenzék mindig arra panaszkodik, hogy nehezen jut el emberekhez, lévén a média nagy része (pláne a közmédia) a Fidesz kezében van. Itt a remek alkalom, a Partizán videóit százezrek nézik, Jakab és Dobrev ezekhez az emberekhez szólhatna, próbálhatná őket meggyőzni arról, hogy rájuk voksoljanak. A két miniszterelnök-jelölt csak nem megijedt Gulyás Márton keményebb kérdéseitől? Reméljük nem, és még az előválasztás előtt elmennek, és tanúbizonyságot tesznek a rátermettségükről, a bátorságukról, és arról, hogy minden szempontból demokraták és feddhetetlenek.