Kezdjük a cikket egy klasszikus viccel.

A tanítónéni ezt mondja a gyerekeknek:

– Gyerekek, ma Lenin bácsiról fogunk tanulni. Tudjátok gyerekek ez a Lenin bácsi egy nagyon jó ember volt, hogy megértsétek elmesélek nektek egy történetet:

Lenin bácsi sétált egy moszkvai parkban és leült egy padra, nagyon fáradt volt szegény. Ahogy ott ült, zajra lett figyelmes. Gyerekek futballoztak mellette és nagyon hangosak voltak, kiabáltak, zajongtak, szegény Lenin bácsi nem tudott pihenni. Ekkor így szólt Lenin bácsi a gyerekekhez:

– Tudjátok gyerekek, tegnap csináltam egy nagy forradalmat és most nagyon kimerült vagyok, pihenni szeretnék, kérlek titeket ne zajongjatok, menjetek máshová, és ott focizzatok.

És a gyerekek megértették Lenin bácsit és hagyták pihenni. Látjátok gyerekek, hát ilyen jó ember volt ez a Lenin bácsi, pedig le is lövethette volna őket…

Nyilván nincs semmilyen összefüggés a vicc, és Tóth Csaba és Gulyás Márton esete között. Nyilván.

Tóth Csaba egyébként el sem megy a Partizánba, hogy Hadházyval vitázzon.

Gulyás Márton olyan „kérdéseknek álcázott vádakat” fogalmazott meg a Karácsony Gergellyel készült interjújában a Partizán YouTube-csatornáján, amelyek miatt Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője feljelentést tett – közölte Tóth a Facebookon.

Az MSZP-s politikus nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt jelentette fel a műsorvezetőt.

Vita tehát nincs, megsértődés, és feljelentés van.

Kiemelt képünk illusztrácó, és természetesen semmi köze sincs a cikk tartalmához, vagy a cikkben szereplő személyekhez.