Egy volt mekis dolgozó, a TikTok-nak köszönhetőn elmondta, hogyan állnak bosszút a bunkó vendégeken. Az imént említett média oldalán közzétett videóban árult el titkokat arról, mi minden zajlik a gyorsétterem-lánc hátsó részében.

  • Hogyha valaki vegetáriánus ételt kér, ne számítson arra, hogy az soha nem fog hússal érintkezni, azokat ugyanis a húsételekkel együtt készítik el
  • A jégtől is óvakodni kell: van rá példa, hogy a földre esett jeget simán visszarakják a többi jég közé.
  • A bunkó vendégek kezelése: a főnök utasítását követve kénytelenek kedvesek lenni, DE az ilyen vásárlók rendelését direkt lassan készítik el, és az autósokat a várakozó parkolóba küldik, és hagyják, hogy ott várakozzanak az ételekre.

Egy másik volt mekis dolgozó elmondta, az autós ablaknál akkor is hallják az oda beálló embereket, amikor ők még nem reagáltak semmit, és még nem köszöntek oda, szóval érdemes nagyon vigyázni a rendelésleadásra váró embereknek arra, hogy miket mondanak.

Forrás