Az előző cikkeinkben is volt már szó a harkányi gyógyfürdőről, azonban most arról nyilatkozunk, hogy a mai nappal, vagyis szeptember 14-én kedden nyitja meg kapuit a látogatók előtt a Harkányfürdő új, fedett, csúszdával felszerelt élményfürdője, kalandmedencével, sodrófolyosóval és ugrótoronnyal.

Eddig csak próbaüzemben működött, azonban a mai naptól kezdve három csúszdával és összesen 766 négyzetméter vízfelülettel várja a fürdőzőket. Továbbá az épület földszintjén két új medence helyezkedik el, amelyekhez egy külső strand- és úszómedence csatlakozik.

Az „adrenalinfüggő” vendégek a sárga és kékszínű Turbó I.-II. csúszdákról csobbanhatnak a medencébe, vagy az ugrótoronynál és a mászófalon tehetik próbára ügyességüket. A sodrófolyosó és a pezsgőmedence a lazítani vágyók számára nyújt frissítő élményeket, a kisgyermekekkel érkezők számára pedig egy külön Családi csúszdát is kialakítottak. -írja a 24.hu

Amennyiben az időjárás kedvezőtlenné fordulna, főleg így az őszi hónapok kezdetével, aggodalomra semmi okunk, ugyanis télen-nyáron garantált felüdülést nyújt a 2 részre osztott, tágas, szabadtéri medence amelyben több úszósávot is kialakítottak, ugyanakkor az oldalán beépített ülő- és fekvőpadoknak köszönhetően a relaxációhoz, beszélgetéshez, pihenéshez is ideális.

Továbbá teljes testi-lelki kikapcsolódást biztosítanak az élménymedence különleges, kellemes vízi masszázst biztosító élményelemei: a nyakzuhanyok és a fekvő és ülő, víz alatti pezsgőpadok.

A Harkányfürdő minden nap 10-től 20 óráig várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat.