Szeptember 19-én, 17 órára invitálják a szervezők a kozármislenyi kerékpárosokat egy kis vasárnap délutáni tekerésre és teázásra. A péntek délutáni Misleny Bringapark átadót követően azonnal megnőtt az érdeklődés a kerékpáros közlekedés, illetve a kerékpáros programok iránt a városban.

A kerékpáros teadélután résztvevői a Pécsi utcai Parkerdőben lévő Misleny Bringaparkból indulnak ma délután, és a városi kerékpárúton haladva jutnak el a Művelődési Háznál található Mokka Kultúrpresszóhoz, ahol minden résztvevőt egy csésze frissítő teával várnak.

A pályamenet könnyebb teljesítése érdekében a bringaparknál közreműködnek a T-FITT Sport Egyesület önkéntesei, akik az induláskor nyújtanak útmutatót, illetve segítséget a kerékpározóknak, akik végül a pálya sikeres teljesítése után elismerő oklevelet, és a szabályos, valamint a balesetmentes pályahasználat jutalmaként oklevelet vehetnek át.

Az Európai Mobilitási Hét programsorozat állomásaként kerül megrendezésre a Kerékpáros Teadélután Kozármislenyben, amely szerves része a 2021. szeptember 16-22. közötti időszakban meghirdetett rendezvényeknek, amelyeknek jelmondata, hogy „Maradj egészséges, közlekedj fenntarthatóan!”