Amennyiben egészen pontosak akarunk lenni, akkor nem is Berki, hanem második lánya, élete első perceiben milliókat keresett.

Berki Krisztián második gyermekének érkezését, élőben közvetítette, miután évekkel ezelőtt megmondta, hogy a világon mindennel, képes pénzt keresni. Az élő videós szülést bárki nézhette, mindössze 1500 ft-ért. És ezzel a lehetőséggel nem kevesen éltek.

A híresség egyik posztja szerint akadt olyan időszaka a szülésnek, amikor percenként 32 ezren próbáltak meg csatlakozni a stream-hez, ami okozott némi technikai zavart. Végül a videó tanúsága szerint a legmagasabb elért nézőszám 11 ezer volt. Ha ezzel számolunk, akkor nagy biztonsággal kijelenthető, hogy minimum 16 és fél millió forint csorgott be a családi kasszába a gyermek születésének pillanataiban. Ez a szám persze jóval több is lehet, hiszen az említett szám, csak egy adott pillanatot mutatott. – írta a Repost.

Majd a születést követően, Krisztián ezzel egészítette ki az információkat:

„Az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt, a közel 6 órás közvetítés-folyam során több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalnak. A világ több mint 50 országából voltak látogatóink, egészen távoli helyekről is érdeklődéssel követték a közvetítést, de a legtöbb rajongó természetesen hazai volt. Jócskán 1 millió felett volt ebben az időszakban az oldalletöltések száma.”

A kisbabának azonban még nincs neve, annak ellenére, hogy több sajtóorgánum szerint is Emmának keresztelték. Ezt azonban megcáfolta Berki, és azt nyilatkozta, hogy még nincs neve a gyermeknek.