Az amerikai származású rapper, énekes és dalszövegíró, Travis Scott legutóbbi koncertje a texasi Astroworld zenei fesztivál hatalmas nagy tragédiába fulladt.

A koncerten lévő tömegben, tolakodás következtében 8 ember életét vesztette, 300-an súlyosan megsérültek, közülük 12 ember még mindig kritikus állapotban kórházban fekszik.

A mentők érkezése után a rapper, nem hagyta abba a koncertet, hanem még fél óráig folytatta az éneklést, amikorra a katasztrófa már rég nyilvánvaló volt. Akadtak olyan rajongók is, akik azt hitték, hogy több 100-an életüket vesztették a tömegben.

Az előadó, részvétel- illetve bocsánatkérése jeléül felajánlotta, hogy állja az elhunytak temetésének az árát, emellett, ingyenes terápiát is igénybe vehetnek a fesztiválon résztvevők. ( Travis még szerződést kötött a BetterHelp nevű céggel, így aki érintett volt a tragédiában, ingyenes pszichológiai segítséget kap az eset feldolgozása érdekében. ) Továbbá visszafizeti mindenkinek a jegyét, aki részt vett a koncerten.

A rapper több száz perrel nézhet szembe: eddig 18-an tettek feljelentést ellene és a fesztivál szervezői ellen. Olyan is van, aki egymillió dollárt követel.-írja a Starity.