Pert indít a Jobbik elnöke, miután a Bors hétfői számában arról írtak, hogy hiába van családja, titokban együtt él egy másik nővel. A bulvárlap még fotókat is közölt arról, amint Jobbik elnöke megérkezik egy házhoz, majd a hölggyel közösen – aki egyébként a kabinetfőnöke – távozik.

Perelek. Megint – így reagált Jakab Péter arra, hogy a Bors legfrissebb cikkében házasságtöréssel vádolták meg, illetve látszólag megfigyelték. A kormányzati médiakonglomerátumhoz – Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány – tartozó bulvárlap ugyanis arról írt, hogy a Jobbik elnöke egy XI. kerületi, Csóka utcai lakásban „bujkál”, méghozzá új élettársával. Fotókat és videót is közöltek arról, ahogy Jakab Péter este megérkezik, majd reggel egy hölgy társaságában távozik. – írja a Hang.

A Jobbik elnöke egyértelművé tette, hogy a hölgy a kabinetfőnöke, akivel – állítása szerint – baráti a viszonya hisz 2016 óta együtt dolgoznak. – A lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket  – írta.