Öt hónapja meghalt, és ismeretlenként el is temettek egy férfit, miközben családja eltűntként kereste. A család azt állítja, hogy hiába kértek segítséget a rendőrségtől – írja az rtl.hu.

A csatorna hírműsorából kiderül: a 35 éves férfit még augusztus 3-án ütötte el egy gyorsvonat a Ferihegy vasútállomás mellett. Előző este a családjával volt, mikor ittas állapotban baleset érte és beütötte a fejét, ezért a mentők a Péterfy utcai kórházba vitték, ott összevarrták a fején keletkezett sebet, majd hazaindult, de már nem érkezett meg.

Édesanyja ezután a rendőrségre ment bejelenteni a férfi eltűnését. Később kiderül, hogy a rendőrség nem is kereste az eltűnt férfit, akit időközben már ismeretlen személyként el is temettek.

Hogy mi történt, azt csak úgy tudták meg, hogy egy közösségi oldalon, ahol keresték, valaki megírta nekik, hogy a rendőrök egy rokonukhoz hasonlító holttest azonosításában kérnek segítséget. A család szerint több hatóság is hibázhatott, ennek ellenére az újratemetés költségeit nekik kellene kifizetni, írja a tévécsatorna híroldala.

Budapest rendőrfőkapitánya az RTL Klub érdeklődése után belső vizsgálatot rendelt el.