Ahogy arról a BaHír is beszámolt, Szilágyi Liliána Európa-bajnokságon ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó Instagram-posztban írta meg, hogy milyen szenvedéseken ment keresztül apja által. Dr. Szilágyi Zoltán egykori olimpikon, jelenleg ügyvéd a lányát és feleségét éveken át testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta.

Erre nyílt levélben válaszolt először az apja, aki tagadta az ellene felhozott vádakat, majd a húga is, aki kiállt apja mellett. Szilágyi Liliána most ismét Facebook posztban jelentkezett, ezúttal húgának is üzenve.

„Drága kicsi húgom! Gerda! Tudom, hogy olvasod ezeket a sorokat. Tudd, hogy amióta megszülettél Te vagy a legnagyobb motivációm. Minden amit tettem és teszek, az nagy részben azért van, hogy egyszer Te is szabadon tudj élni! Mérhetetlen erő van benned és tudom, hogy nagyon-nagyon mélyen vagy most, de igenis egy igazi harcos és túlélő vagy! Mindig is az voltál! Sajnálom, ha nem érted miért történik most mindez. Sajnálom, hogy úgy alakult minden, hogy ott kell legyél! Legfőképpen pedig sajnálom, hogy önmaga védelme érdekében ugyanúgy pajzsként használ téged és a nevedet apánk, mint engem egykor. Ez nem a Te szégyened! Elmondhatatlanul szeretlek és hiányzol! De küzdök érted. Anyuval küzdünk érted minden téren!” – írja Facebook oldalán Szilágyi Liliána.

Kiemelt kép: Szilágyi Liliána Facebook oldal