A rendőrség rendszeresen kéri a lakosok segítségét, egy-egy bűnöző hollétének felderítéséhez. Ilyen esetekben nem ritka, hogy pénz jutalmat adnak annak az állampolgárnak, aki segíti nyomra vezetni a rendőröket, jelenleg is több bűnözőt keresnek, akire nyomravezetői díjat tűztek ki. Lássuk őket, hátha felismeri valamelyiküket!

Ott van például Egri Norbert, aki Pécsett született 1977-ben, kétszázezer forintot érhet ha tudja, hogy hol tartózkodik Egri, aki a Jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg.

Egri Norbert

Egrinél is többet ér a rendőrség számára, ha segít megtalálni Fodor Szilárdot, aki Móron született, 1973-ban. Az ő esetében már háromszázezer forint a nyomravezetőidíj, őt szabadságvesztés letöltésének céljából, továbbá csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt körözik.

Fodor Szilárd

A Tiszaföldváron született, 41 éves Géczi Pétert szintén azért keresik a rendőrök, mert a jogerősen kiszabott szabadságvesztését nem kezdte meg, ismeretlen helyen tartózkodik. Százezer forintot érhet, ha megtudja mondani, hogy hol van.

Géczi Péter

Plank Zoltán esetében a nyomravezetői díj már nem kevesebb, mint egymillió forint, azonban a rendőrség szerint ő veszélyes, fegyver van. Plank Székesfehérváron született, 66-ban, rablás és egyéb bűncselekmények miatt körözik. Legyen óvatos, ugyanis fegyvere van, és veszélys bűnözőnek minősül.

Plank Zoltán

Szél Tamás László több fenti társához hasonlóan a jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését nem kezdte meg, érte is százezer forint jár.

Szél Tamás László

Szalai Andrást zsarolás és orgazdaság miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés letöltése, továbbá lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt körözik. Háromszázezer forintot érhet a tudás, ha ismeri jelenlegi tartózkodási helyét.

Szalai András

Végül, de nem utolsósorba Török Zsolt következik, akit csalás, költségvetési csalás és közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt körözik. Kétszázezer forint jár a nyomra vezetésért.

Török Zsolt

KÖRÖZÉSI TOPLISTA

 A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges.