Borzalmas bűncselekmény tartja lázban a német lakosságot. Négy gyermekük szeme láttára gyilkoltak meg egy házspárt a saját házukban, és a kegyetlen gyilkossággal egy 18 éves fiút gyanúsítanak, akit azóta már le is tartóztatott a rendőrség.

A németországi helyi hatóságok által kiadott közlemény szerint a 47 éves asszonyt, és az 51 éves férjét a saját házukban találták holtan, több szúrt sebbel, a bajorországi Bayreuth városához közeli Mistelbachban található családi ház pincéjében – adta hírül az ABC News

A hatóságok közleményéből tudható, hogy a rendőrséget a szomszédok értesítették, mert éjfél után a házból hallatszó segélykiáltásokra lettek figyelmesek, miközben gyanűs zajok szűrődnek ki a szomszédból. Az éjszaka riasztott rendőrök azonnal kisiettek a helyszínre, illetve azonnal hajtóvadászatot indítottak a feltételezett gyilkos után, aki szörnyű tette után mindössze néhány órával később önként feladta magát a rendőrségen.

Többek közt a dpa német hírügynökség értesülései is arról szólnak, hogy a borzalmas tett elkövetője nem volt családtag. Időközben, a kihallgatások során kiderült, hogy az elmúlt időszakban a tettes többször is vendégeskedett a családnál. A német hatóságok egyelőre nem nyilatkoztak arról, hogyan is történt pontosan a szörnyű kettős gyilkosság, illetve, hogy mi volt a 18 éves gyanúsított indítéka, de annyi már tudható, hogy a gyilkos a házaspárt halálra szúrkálta, miközben a gyermekeik is otthon tartózkodtak a családi házban.