Habár a BaHír Pécs és Baranya megye egyik legújabb lapja, még nincs két éve sem, hogy elindultunk, az elmúlt időszakban a régió egyik legolvasottabb lapjává váltunk, amiért elmondhatatlanul hálásak vagyunk Önöknek, olvasóinknak.

Mint minden oldal, úgy mi is folyamatosan figyelemmel kísérjük mind a saját, mind a konkurencia adatait, erre pedig az egyik legjobb felület a similarweb.com nevű oldal, mely mindenki számára ingyenes és pontos adatot nyújt.

Ennek fényében a 2020 november 20 és december 20 közötti időszakban a bama.hu-t leszámítva, minden más pécsi oldalt magunk mögé tudtunk utasítani olvasottságban. A Dunántúli Napló internetes változatát persze nehéz lesz utolérni (de hiszünk benne, hogy nem lehetetlen!), évtizedek óta működő, beágyazott oldalról van szó, akik 630 ezres olvasottsággal rendelkeztek az utolsó elérhető időszakban.

Ami minket illet. A vizsgált időszakban 379,566 olvasónk volt. Hozzánk legközelebb a Pécs Aktuál volt, ők 360,612 látogatót értek el. Szoros volt a verseny a két lap közül, személy szerint örülünk, hogy ezúttal mi győztünk.

Oldalunk adata, bővebb információ: similarweb.com

Harmadik helyen, bár tőlünk már messze elmaradva az önkormányzati lap, a PécsMa szerepelt 190 ezer olvasóval. A Pécsi Stopnak 95 ezer, míg a Szabad Pécsnek 55 ezer látogatója volt.

A kilátások is jók

A december 20 és január 20 közötti adatok még nem elérhetőek a similarweb felületén, azonban előzetesen annyit elárulhatunk, hogy a november 20 és december 20 közötti adatoknál is jobb számokat sikerült produkálnunk, rekordszámú látogató volt az oldalunkon, mi mást is mondhatnánk:

hálásan köszönjük a bizalmat és a figyelmet!

Maradjanak velünk a jövőben is!