A 27 éves Elizabeth Marie Chevaliernek az amerikai San Diegoban él. Az Instagramon már több mint hárommillió követővel rendelkezik, állítása szerint rengeteg megkeresést kap férfiaktól.

Az angol Mirror számolt be róla, hogy Chevalier különleges Valentin-napi meglepetéssel készül követőinek. Egy szerencsés férfi ugyanis elviheti őt vacsorázni.

Persze ahogy az életben sok minden, ez sincs ingyen. A modell kegyeiért ugyanis licitálni kell, eddig 19 millió forintnak megfelelő dolláros ajánlatok érkeztek.

Az ötlet onnan jött, hogy az OnlyFans oldalán is rengetegen megkeresték azzal, elvihetik-e randizni, vagy akár csak videócseten beszélgethetnének-e vele. Állítása szerint naponta 2 ezer üzenete érkezik, a kommentelők is rendesen csorgatják rá a nyálukat. „Őrültek ezek az Onlyfans férfiak, pénzük sok, korlátaik viszont nincsenek” – nyilatkozta Chevalier.

Sokan különféle ajándékokkal is ellátják, például egy Rolexetis vásároltak neki. Sőt, néhányan már a kezét is megkérték a kétségtelenül csinos modellnek.

Forrás: 24.hu