Immáron a tizenhetedik héten is megkaptuk a városvezető frakcióktól az e-mailt melyekben megpróbálták összefoglalni a „fideszes fake newst” a szellemesen már-már jópofán megírt kiadvány kapcsán bennünk felmerül egy kérdés.

Miért ezzel foglalkozik a városvezetés?

Mit számít, hogy egy ellenzékben lévő fideszes önkormányzati képviselő mit mond, vagy egy Fideszhez-közeli lap mit ír meg?

Ehelyett talán nem ártana inkább dolgozni, és számba venni, hogy miért tűnt el többezer ellenzéki szavazó a városból, 2019 óta? Amennyi időt ezzel foglalkozik a városvezető frakció, azt igazán ölhetnék más, ennél számunkra, pécsiek számára fontosabb ügyekbe. Nyilván ez csak egy jó tanács, nem feltétlenül kell megfogadni, de nem ezek a posztok fogják visszaszerezni a nyilvánvalóan elveszített ellenzéki szavazókat a városban. De nem ám!

Ideje lenne nem a másik oldallal foglalkozni, akik történetesen ellenzékben ülnek, hanem egyfelől dolgozni, másfelől az elért eredményeket bemutatni, az általuk hazugságnak titulált fideszes hírek helyett. Szívesebben olvasnánk mindannyian arról, hogy a város teszem azt méhecske-hotelt létesít, hogy új munkahelyek jönnek létre, hogy felújítanak járdákat, ahelyett, hogy szerintük miben nem mond igazat a Fidesz-frakció és a hozzájuk közeli sajtó. Az igazság egyébként sem fekete vagy fehér, annál mindig árnyaltabb.