Megtalálták annak a 30 éves kolozsvári doktorandusznak, egyetemi oktatónak a holttestét, aki még az előző hétvégén tűnt el. Molnár Beátát a hatóságok szerint a párja gyilkolta meg, a férfit jelenleg is körözik. – írja az Index.

Molnár Beáta szombaton adott utoljára életjelet magáról, azt követően viszont eltűnt egy 43 éves volt egyetemi tanárral, Bóné Ferenccel,

AKIRŐL TUDNI LEHETETT, HOGY KÉT ÉVVEL EZELŐTT BRUTÁLISAN BÁNTALMAZTA KORÁBBI BARÁTNŐJÉT AZ UTCÁN.

A maszol.ro szerint Bóné Ferencet tavaly tartóztatták le, miután volt élettársán kívül több másik nő is arról vallott, hogy a férfi bántalmazta őket. A kolozsvári bíróság – büntetlen előéletére való tekintettel – 90 nap közmunkára, valamint 1 év és 3 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte őt, és kötelezték arra, hogy pszichológiai tanácsadáson vegyen részt. A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Karának egykori oktatóját a botrányos ügyet követően menesztették, és óráinak egy részét épp Molnár Beáta vette át tőle doktoranduszként. 

Boné Ferenc és Molnár Beáta – mindennek ellenére – az elmúlt időszakban közel kerültek egymáshoz. Szombati eltűnése után a hozzátartozói a rendőrséghez fordultak, és a hatóságok kedden tettek közzé felhívást az eltűnéséről. Szerdán pedig Nagybáród (Borod) és Báródsomos (Cornițel) település közelében,

EGY ELHAGYOTT BENZINKÚT TERÜLETÉN MEGTALÁLTÁK MOLNÁR BEÁTA HOLTTESTÉT. 

A cluj24.ro portálnak a rendőrök is megerősítették, hogy az ő holttestét találták meg. Az eddigi információk alapján arra következtetnek, hogy Molnár Beátát egy dühroham közepette gyilkolhatta meg Bóné Ferenc, majd a holttestét több szemeteszsákba csavarta, és egy félreeső helyen hagyta, mintegy 200 méterre az országúttól.