Súlyos sérülésekkel szállították kórházba, majd több órás életmentő műtétet hajtottak végre a Való Világ egykori szereplőjén, miután egy „teaszeánszon” vett részt, ahol tudatmódosító szert ivott. VV Anett később bepánikolt, a siklósi szőlőbe rohant, ahol meztelenül, törött bordával és bokával találtak rá. – írja a blikkrúzs

– A hír igaz, ott voltam Anettel a szeánszon, viszont a rendőrség által készített tesztem is kimutatta, hogy nem fogyasztottam pszichotróp szereket. Az, hogy a szertartást követően, az eltűnése során mi történt vele, magam sem tudom, a rendőrség dolga azt kideríteni. Azt a híresztelést, hogy ezt az egészet én szerveztem, teljes mértékben cáfolom – írta közösségi oldalán Sáfrány Emese Aleska.

Egy lap szerint szombaton este kezdhették a szertartást a vezetővel hármasban, majd a szabad ég alatt hajtották álomra a fejüket. Másnap reggel 6 óra körül ébredtek, amikor a szeánszot irányító hölgynek már nyoma sem volt. A korábbi VV-szereplő ekkor bepánikolt, hogy valaki bántani fogja, így az erdőbe szaladt. Egy másik újság úgy tudja, pont a szertartást vezető vette észre reggel, hogy Anettnek nyoma veszett, és ő kezdte el keresni, majd hívta a rendőrséget. 

Ami viszont tény, hogy Anetten életmentő műtétet hajtottak végre a kórházban. A Blikk úgy tudja, szilánkosra tört a lába, bordája tört, a csont a tüdejét is átszúrta, a csigolyái is sérültek, és egy hatórás műtét során látták el a sérüléseit Pécsett.