34 éves korában elhunyt George Dennis Klapka, a milliárdos üzletember, Klapka György és Mary Zsuzsi közös gyermeke. Dennist tragikusan fiatalon ragadta el a halál. Pénteken éjjel a fiatalember még az egyik barátjánál vendégeskedett, miközben rosszul lett.

A helyszínre nagyon gyorsan kiérkeztek a mentők, Dennis életét azonban sajnos már nem tudták megmenteni. Súlyos epilepsziás rohama tragikussá vált.

Az ifjú Klapka élete eléggé rögös volt annak ellenére, hogy édesapjától komoly vagyont örökölt. George Dennis Klapka Németországban keveredett bele egy rossz társaságba, ahol rákapott a drogra és az alkoholra. Az apa, Klapka György 13 éve hívta Magyarországra, és itt úgy tűnt, hogy rendes kerékvágásba kerül a fiú élete. Az akkor huszonéves ifjúra a szerelem is rátalált új hazájában, csak a jó vég nem adatott meg neki.

A szakítással végződő kapcsolat miatt komoly lelki problémákkal kellett a fiatal fiúnak megküzdenie, miközben az egészsége is végérvényesen megromlott.

Édesanyja, Mary Zsuzsi 2011es karácsonyi elveszítése csak rontott testi-lelki egészségi állapotán. Nagyon rosszul viselte édesapja 2017-ben bekövetkezett halálát, hiszen egy biztos és erős támaszt veszített el.

A tragédiákból övezte nehéz napokból egy új kapcsolat erejével próbált meg kimenekülni, de ez a szerelem sem bizonyult tartósnak. Alig egy hónapja szakított párjával, így élete egy újabb mélypontra került, szerelmi kapcsolatai mellett baráti kapcsolatai is zátonyra futottak.

Közösségi oldalára Néhány nappal ezelőtt posztolt a közösségi oldalára, amelyből kicseng, hogy egy igen csak nehéz időszakot élt meg.

Forrás: ripost.hu, blikk.hu, tenyek.hu, facebook