Ma ünnepli 29. születésnapját a Szlovákiában és Magyarországon egyaránt ismert énekes, Peter Sramek. A vágsellyei születésű előadóművész még 14 évesen, egy szlovákiai tehetségkutatóban vált ismertté, ahol azonban nem sikerült a legjobbak között végeznie. Magyarországon a 2014-es Rising Starban vált ismertté, ahol rögtön a harmadik helyet szerezte meg.

A továbbiakban is számos műsorban szerepelt sikerrel. 2015-ben a Sztárban Sztár 3. évadában a dobogó 2. fokára állhatott fel, illetve a megosztott 2-3. helyet érte el a Nagy Duettben is, Keleti Andrea partnereként. Bari Lacival indult a Szárban Sztár +1 Kicsi-ben is, de ott nem sikerült a legjobb 6-ba kerülnie. Idén pedig első helyezést ért el az újrainduló Csináljuk a Fesztivált c. műsorban Korda György Lady „N” című dalával.

Pályafutását saját bevallása szerint nagyban motiválta Zámbó Jimmy munkássága, gyakran énekli az ő dalait, ezenkívül műsort is vezetett „Ha dobban s szív” címmel, ahol ő maga énekelt, valamint Zámbó Jimmy felvételeket játszottak le. Ezenkívül a Pécsett pénteken fellépő Delhussa Gjon-nal is többször dolgozott együtt.

Szerkesztőségünk nevében még sok boldog, sikeres évet kívánunk neki!