Oláh Gergő énekes a hivatalos Facebook oldalán reagált az elmúlt napok eseményeire, kitérve a róla megjelent írásokra, cikkekre:

„Az eddig megjelent cikkek hatására kényszerülök reagálni, mert nem kívántam erről nyilvánosan beszélni, mivel magánügy, ehhez senkinek semmi köze! Így az összes megjelent cikk, megsértette a személyiségi jogaimat!” – írja a közösségi oldalán.

A Facebook-posztban választ ad arra is, hogy korábban miért vonták be a jogosítványát.

„10 éve az életem nagy részét autóban töltöm, olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez, így lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés, így sajnos össze is jött annyi büntető pont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre!”

A közösségi oldalon megjelent posztból az is kiderül, hogy Oláh Gergő elismeri, hogy hibázott, és tanult az esetből. Ígéri: „Jobban figyelek ezután!!!”

„Ezidő alatt voltak olyan esetek, amikor sehogy nem tudtam megoldani, hogy eljussak fontos helyekre, így sajnos autóba ültem! Meg is kaptam érte a büntetésem! A következőket szeretném tisztázni, a félreértések miatt! 10 éve VAN JOGOSÍTVÁNYOM! Több mint 1 millió km-ert vezettem le! Soha nem volt semmilyen balesetem! Nem vagyok tökéletes, hibáztam, de tanultam belőle! Jobban figyelek ezután!!! Megtanultam egy életre, hogy a felelőtlen, meggondolatlan döntéseknek, mindig lesz negatív következménye! Ezt Ti se felejtsétek el! Nem kívánok senkinek nyilatkozni erről, kérem a sajtót, hogy ne keressenek! Kellemes 4. Adventet mindenkinek!”

Zárja sorait a népszerű énekes. Úgy legyen!

Fotó: Facebook/Kékfény