A 25 éves mohácsi férfi ellen közúti veszélyeztetés, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetése miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Gyanúsítottként hallgatták ki  a rendőrök 2023. január 19-én azt a 25 éves helyi férfi, aki el akarta ütni a haragosát Mohácson. A gyanú szerint a férfi két nappal korábban éjfél előtt a személygépkocsijával megjelent az egyik mohácsi szőlőhegyen lakó ismerőse házánál, majd ott a jármű motorját többször felpörgette. A zajra kijött a férfi ismerőse és annak felesége, ekkor a gépkocsivezető nagy sebességgel megindult feléjük, miközben fenyegetőzött. Autójával megpróbálta elütni őket, azonban még idejében ki tudtak térni előle, és bemenekültek a házba. A házaspárnak az eset során sérülése nem keletkezett. Ezután a férfi többször elhajtott a ház előtt, és folyamatosan fenyegette a lakókat.

A gyanúsított ellen – akiről kiderült, hogy a bíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől – közúti veszélyeztetés, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetése miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.