Az Országos Mentőszolgálat tegnap tette közzé a tragédiáról szóló szomorú hírt a hivatalos közösségi oldalán, hogy hiába küzdöttek a bajtársuk életéért, nem tudtak segíteni rajta.

Saját bajtársukhoz riasztották tegnap a Szikszói és az Encsi Mentőállomás egységeit. A mentők ugyan perceken belül helyszínre értek, de Barna Sándor gépkocsivezető bajtárs életét a hosszas újraélesztés ellenére sem tudták megmenteni. Sándor 2005 óta szolgálta odaadóan hivatását, kezdetben a Szikszói Mentőállomáson, majd a megye több állomásán is teljesített szolgálatot. 2010-től a Tiszaújvárosi Mentőállomás bajtársi közösségének lett nagyra becsült és szeretett tagja. Az életmentő tiszta szívéből szerette hivatását, rengeteg szakmai képzésen vett részt, megszámlálhatatlan életet mentett meg és rengeteg rászorulónak segített a 13 év alatt.

Bajtársai rendkívül segítőkész és jószándékú embernek ismerték, aki fiatalabb bajtársait mindig csendesen, mosolygósan terelte a jó irányba. Miután eredeti szakmája kőműves volt, szabadidejében több bajtárs házának építését is segítette. Hirtelen halálával betölthetetlen űrt hagy maga után. Isten nyugosztalja!

Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat