Ma kellene börtönbe vonulnia Galambos Lajosnak, avagy Lagzi Lajcsinak. A Bors viszont arról számolt be, hogy hiába várják a kecskeméti börtön előtt, oda nem érkezett meg a zenész.

Arra amúgy elvileg az egész nap a rendelkezésére áll, hogy megjelenjen a Bács-Kiskun Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetnél, de elég érdekes helyen találtak aztán rá.

A mulatós zenészt ugyanis Kecskeméttől nagyjából 150 kilométerre, a Vértesben látták a nap folyamán. Erről már a Blikk számolt be, ahova egy olvasó küldött be fotókat Galambosról. „A Vértesben kirándultunk a feleségemmel, és az egyik parkolóban egy ismerős hangra lettünk figyelmesek. Egy hatalmas, fehér mikrobusz mögül hallottuk meg Galambos Lajcsi hangját, valakivel hangosan telefonált” – mondta a lapnak János.

János nem akarta megzavarni Galambost, de azért ellenőrizte, hogy valóban őt látja-e. „Jelentem, biztos, hogy nem volt benn, nagyon is szabad. Miután befejezte a telefonálást, beült a járműbe, és sietve elhajtott. Lefotóztam, amit talán észre is vett, de nem szólt egy szót sem” – nyilatkozott a lapnak a fotós.

A 24.hu-nak egy hozzá közel álló személy azt mondta, hogy „Lagzi Lajcsi biztosan nem megy ma börtönbe, holnap pedig személyesen fog nyilatkozni a sajtónak arról, hogy miért.”

Aztán ehhez képest a nap folymán végül nyilatkozott a Blikknek, akiknek ezt mondta: „Az utóbbi időben több olyan információ is szárnyra kapott a sajtóban a börtönbevonulásom időpontjával és helyszínével kapcsolatban, amiket hivatalosan senki nem erősített meg. Tudom, hogy közszereplőként többet kell elviselnem, mint egy átlagembernek, de mostanra besokalltam. Úgy érzem magam, mint egy űzött vad. A birtokomra katasztrófaturisták járnak, biztonsági szolgálatot kellett felfogadnom. Az utóbbi időben kaptam hideget-meleget, ezért úgy döntöttem, hogy a harcomat a bíróságon szeretném a továbbiakban megvívni, nem a nyilvánosság előtt.”

Galambos Lajost egyébként még decemberben ítélték 3 év 6 hónap börtönbüntetésre, miután víz-, gáz- és áramlopási ügye már több mint hét éve húzódik.

Forrás: Index