Ma ünnepli 57. születésnapját Mészáros Lőrinc, vállalkozó, aki sokáig Magyarország leggazdagabb embere volt (és lesz is még valószínűleg).

A vállalkozó 1966. február 24-én született Székesfehérváron. Eredeti szakmája szerint gázszerelő, ám e téren nem volt túlságosan eredményes: a kezdeti sikerek után a kétezres évek első évtizede közepén hullámvölgybe kerültek, a cég ekkoriban egyre kevesebb megrendelést kapott, megjelentek a megyében és a faluban is a konkurens gázosok, Mészárosék majdnem csődbe is mentek: 2007-ben már alig volt bevételük, a cég veszteséges lett, pedig korábban több mint tízmilliós nagyságrendű eredményt is el tudott érni.

Felcsúton képviselő először 1998 és 2002 között volt, majd 2010-ben újra bekerült és nem sokkal később Varga György egyesek szerint koncepciós leváltása után polgármesterré vált.

Mészáros Lőrinc vagyonának a gyarapodása 2016 óta exponenciálisan megnőtt, olyan embereket előzött meg, mint Mark Zuckerberg. Azóta minden évben szerepel a 3 leggazdagabb magyar ember között.