Gyakorlatilag egyszerre történt az eset, három 11 és 13 éves kor közötti fiatal tűnt el egy budapesti gyermekotthonból. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A 11 éves fiút a rendőrök nagy erőkkel keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01180-157/106/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Jónás Krisztofer ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 11 éves fiú egy XVIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Jónás Krisztofer körülbelül 160 centiméter magas, sovány alkatú. Haja rövid, barna, szeme barna.  

Eltűnésekor sötétkék kabátot, farmert, valamint fehér sportcipőt viselhetett. 

Jónás Zoltánt nagy erőkkel keresik a XVIII. kerületi rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01180-157/107/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Jónás Zoltán ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 13 éves fiú egy XVIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Jónás Zoltán körülbelül 170 centiméter magas, átlagos alkatú. Haja rövid, barna, szeme zöld.  

Eltűnésekor fekete mellényt és sötét farmert viselhetett. 

Osztolykán Vanesszát nagy erővel keresik a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01180-157/108/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Osztolykán Vanessza ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 13 éves lány egy XVIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Osztolykán Vanessza körülbelül 160 centiméter magas, átlagos alkatú. Haja hosszú, göndör, barna, szeme barna.  

Eltűnésekor mellényt, szürke pulóvert, farmert, valamint sportcipőt viselhetett.