Nálunk legismertebb filmje a Ryan közlegény megmentése. Tom Sizemore még február közepén elszenvedett súlyos agyi aneurizmája következtében hunyt el  pénteken.

„Az amerikai színész többek közt olyan hollywoodi filmsikerekben szerepelt, mint a Született gyilkosok, a Szemtől szemben vagy a Ryan közlegény megmentése” – írta róla a CNN.

A 61 éves színész legutóbb a Netflix nagysikerű sorozatában, a Kobra Kaiban szerepelt.

Ezeken kívül láthattuk még olyan filmekben, mint a: A bosszú börtönében, Született július 4-én, Feketelistán, Tiszta románc, Harley Davidson és Marlboro Man, Az 57-es utas, Árral szemben, Wyatt Earp, Született Gyilkosok, Tiszta románc, Strange Days – A halál napja, Ryan közlegény megmentése, Szemtől Szemben, A holtak útja, A vörös bolygó, Pearl Harbor, A sólyom végveszélyben…

Tom Sizemore legnagyobb sikereit a 90-es években aratta, de a sztárrá vált színész életét ekkor magánéleti problémák árnyékolták be. Kábítószerhez nyúlt, ami aztán évekig tartó még nagyobb problémát okozott neki. 2003-ban családon belüli erőszakért ítélték el, amit barátnője Heidi Fleiss ellen követett el.

„Sizemore „békésen, álmában hunyt el” a kaliforniai Burbankban található Saint Joseph Medical Centerben, két fiával és testvérével, Paul Sizemore-ral az oldalán” – nyilatkozta Tom Sizemore sajtósa.