Szabó Zsolt dunaújvárosi alpolgármester, a Párbeszéd országos elnökségének tagja is átlép a DK-ba – közölte ma Facebook oldalán a Demokratikus Koalíció.

Szabó Zsolt dunaújvárosi alpolgármester, a Párbeszéd országos elnökségének tagja a Facebookon jelentette be, hogy átlép a Demokratikus Koalícióba. Az átlépés okaival kapcsolatban posztjában úgy fogalmaz, hogy

„baloldaliként, ellenzékiként és demokrataként mostanra a Demokratikus Koalícióban látom az egyetlen reményt egy olyan Magyarországra, ahol mindenki megkapja a lehetőséget a tisztességes megélhetésre és az életben való boldogulásra. Hiszem, hogy a Dobrev Klára által vezetett Árnyékkormány tud csak valódi alternatívát nyújtani az orbáni diktatúrával szemben.”

A Demokratikus Koalíció üdvözli Szabó Zsolt átlépését! Büszkék vagyunk rá, hogy újabb politikus látja úgy, hogy csak az Árnyékkormány és a DK jelentette kormányzóképes alternatíva vethet véget az Orbán-rendszernek. Szabó Zsolttal csak még erősebb lett a DK, így még nagyobb erővel küzdhetünk a magyarok ezeréves álmáért, az európai Magyarországért! – fogalmazott közösségi oldalán a hírrel kapcsolatban a DK.