Történnek fura dolgok a futballpályán, még ha nem is mindig az élvonalban. Az angol Championship Norwich City–Sunderland-rangadója hajrájának egy feszült pillanatában a vendégek játékosa váratlanul szájon csókolta a hazaiak dán légiósát, aki ezt nem vette jó néven, és fojtogatni kezdte az „udvarlót”. – számol be az esetről az index.

A 90. percben jártunk a Carew Roadon a Norwich CitySunderland angol másodosztályú mérkőzésen, a vendégek 1–0-ra vezettek Abdullah Ba góljával. A hangulat meglehetősen feszült volt. A labda elhagyta a játékteret, a Kanárik szerették volna minél előbb visszahozni, az ellenfél nem annyira. Az oldalvonalnál Luke O’Nien, a Sunderland és Jacob Sörensen, a Norwich játékosa huzakodott, közben át is ölelték egymást, no, nem barátságból, amikor O’Nien hirtelen ötlettől vezérelve szájon csókolta a dánt.

Forrás: The Sun

A dán légiós ezen annyira felhúzta magát, hogy fojtogatni kezdte O’Nien-t. Az incidens végül komolyabb következmények nélkül lezárult, még sárga lapot sem mutatott fel a játékvezető.

O’Niennek nem ez az első ilyen esete: nagyjából egy hónappal ezelőtt egy másik bajnoki mérkőzésen felmászott az ellenfele hátára és állítólag arcon is csókolta őt, bár erről perdöntő kamerafelvétel nem készült.

Borítókép forrása: Marc Atkins/Getty Images