Újra és újra bebizonyosodik, hogy bizony egyáltalán nem mindegy milyen csillagzat alatt is születtünk. Az asztrológusok meghatározzák egy-egy csillagjegynek az általános tulajdonságait, de azért akadnak erős elhajlások.

A világon sajnos nagyon sok a sorozatgyilkos, a szocio- és pszichopata, és bizony ezek a torz elmék is tartoznak valamelyik csillagzat alá. Az angol tudósok természetesen az asztrológia szempontjából is megvizsgálták azokat a közös vonásokat, amelyek ezeket a veszélyes embereket összekötik. Megállapították, hogy a sorozatgyilkosok, szocio- és pszichopaták többsége az alábbi négy csillagjegyek közé sorolhatók be.

Nos, aki az alábbi négy csillagjegy bármelyikébe is beletartozik, azért még nem kell azonnal aggódnia, mivel nem feltétlenül attól lesz közveszélyes, hogy ezekben a zodiákusokban született.

Rák

A rák csillagjegy nevétől is kiver bennünk a veríték, hiszen egy szörnyű betegséget juttat az eszünkbe. Talán ezért tartják ilyen veszélyesnek? A rák jegyűek szövevényes, torz, sötét oldala kerül előtérbe azoknál, akik ezt engedik. Sokszor frusztráltak, mardossa őket az önbizalomhiány, irigység, önmarcangolók, sötéten látják a jövőt. Gyilkosságot a legtöbb esetben féltékenységből követnek el.

Skorpió

Ismét egy méreggel teli csillagkép. A skorpió jegyben született sorozatgyilkosok sötét lelkűek, vakmerőek, erősek, bosszúszomjasak, remekül játékosok, jól irányítanak, jól manipulálnak. Az ebből a csillagjegyből kikerülő gyilkosok a szadista hajlamúak. Skorpió jegyben született például Charles Manson, az amerikai gyilkos szektavezér, akinek a nevét az 1960-as évek szörnyű vérontása tette ismertté.

Bika

Annyira életük a pénz, a luxus, hogy akár csalást, átverést, rablást, gyilkosságot is hajlandók elkövetni a birtoklásukért.

Kos

A kos csillagjegyben születettek közül kerülnek ki a közveszélyes őrültek. Hirtelen haragúak, meggondolatlanok, türelmetlenek, agresszívak, durvák. A kos csillagjegy híresen hirhedt szülötte Adolf Hitler.

Forrás: colore.hu