Jön a húsvéthétfő, mi hölgyek várjuk a locsolókat, és természetesen azért szeretnénk frissek és fiatalok maradni, hogy az idei nyáron is a lehető legtöbb férfit meghódítsuk, elcsábítsuk.

No, de mi kell a férfinak? A megkérdezett férfiak többsége az alábbiakra voksolt.

A ruha

A férfiak többsége osztja anyáink véleményét, hogy a kevesebb több. Szerintük a farmerból kikandikáló fehérnemű csak is valami baleset következménye lehet. A melltartópántról is hasonlóan vélekednek. Nem igazán érdekli őket a legújabb trend, de a stílusos nő felkelti az érdeklődésüket.

Smink

Rettegnek a túlzott sminkhasználattól. Sőt, egyáltalán nem tartják szexinek. Megrémiszti őket, hogy nem tudják, ki van a festék mögött. Kislány, nagylány, anyuka, nagymama?

Haj

Természetesen imádják a hosszú, finom illatú, jól ápolt hajat. Előnyként jelölték meg a lágyan omló sörényt, főképpen, ha az saját és nem majmol valami hírességet a színével, fazonjával.

Milyen a férfi szemében a vonzó nő?

A megkérdezett férfiak túlnyomó többsége azt nyilatkozta, hogy szeretik, ha egy nő tudja, mit akar, van önbizalma, tudja mi áll jól neki, nem változtat hetenként a külsején, van stílusa és ehhez ragaszkodik, bármi legyen is a legújabb trend. Belülről jöjjön a kedvesség és könnyedség. Legyen jóban önmagával és környezetével. Vonzó a férfiak szemében, ha megvédjük a nőtársunkat, és nem pedig ócsároljuk a barátnőnket.

Egyszóval az a nő hódít, akinek van kisugárzása.