Ahogyan arról korábban beszámoltunk, akár jogi eljárásba végződő konfliktus is lehet abból, hogy Rúzsa Magdi és csapata az Elmegyek c. klip forgatása során ugyanabban az épületben készítette a videóklipet, ahol korábban Horányi Juli is a sajátját, illetve számos hasonló szimbólum, illetve snitt is megjelent belőle. Azóta ez a téma állandóvá vált a bulvár sajtóban.

Olyannyira, hogy Rácz Gergő úgy döntött, meglovagolja a botrányt: egy nappal az Orsovai Renivel közös videóklipjének megjelenése előtt feltett a közösségi oldalára egy képet, melyben ugyanaz a villa előtt áll Renivel, amiben az előző két klip készült, majd kitett egy 10 másodperces videót is, amelyben ugyanazok a motívumok (láng, autó, ház, tenyér) szerepeltek, ami miatt Juli kifakadt.

A hétfőn megjelenő klipből tudjuk, hogy ez a két bejegyzés részben blöff volt, az érintett ház egyáltalán nem szerepel a klipben, és a videóban szereplő jelenetek egy része sem, a többi pedig teljesen más aspektusban, mint amit sejteni lehetett.

Maga a hír azonban nagyot ment, nem csak rengeteg kommentet generált, hanem még az origo is cikket írt a botrány folytatásáról. A klip is jól megy egyébként, a cikk megírásáig 187.000 megtekintést kapott.

Ha szeretné, Ön is meghallgathatja: