Hamar elhagyhatta a börtönt Lagzi Lajcsi, ugyanakkor nem szabadulása miatt. A Blikk információi szerint a mulatós zenész gyakorlatilag nem evett a börtönben, így szinte azonnal a gyengélkedőbe került, ahonnan a berettyóujfalusi kórházba kellett szállítani.

Ahol azonnal a gyengélkedőre került, és egészen keddig ott is volt, amíg át nem szállították Berettyóújfalura.

– Aggódik érte a családja és aggódom érte személy szerint én is. Többször beszéltünk telefonon, és hallottam a hangján, hogy nincs jól. Mióta bekerült, alig eszik valamit az egészségi problémái miatt. Pszichésen jól viseli a rácsok mögötti életet, fizikailag annál kevésbé – mondta a Blikknek dr. Csontos Zsolt, a trombitaművész jogi képviselője. – Súlyos betegsége miatt szállították át teljes kivizsgálásra a büntetés-végrehajtás központi kórházába is. Nem tudom, meddig lesz ott, de a bv-s telefonját vihette magával, mivel csak ideiglenesen került át oda, így továbbra is tudunk beszélni.

Elmondta még, Lajcsi elmondása szerint nagyon korrektül bánnak vele a börtönben. Nem kivételeznek, nincsenek kiváltságai, de egy rossz szót sem kapott még, minden bv-munkatárs normálisan viselkedik vele.

Lajcsi jogerősen 3.5 év börtönbüntetést kapott, amiből 4 hónapot már előzetes letartóztatásban letöltött, ám még ha feltételes szabadságra is bocsájtják, akkor is legkorábban 2 év letöltése után szabadulhat.