Futókörök Napja Pécsett a Tüskésréten! Az Aktív Magyarországért Felelős Államtitkárság támogatásával a SZEOSZ és a PSN Zrt. szakmai közreműködésével, most a városod dicsőségéért futhatsz, sőt, ha igazán odateszed magad, még meg is jutalmaznak!

Gyere el 2023. 05. 21-én vasárnap 09:00 és 17:00 között a Tüskésrétre és gyűjtsd a kilométereket!

Az ország 25 különböző pontján, köztük Pécsett is birtokba veheti a lakosság a rekortán borítású futóköröket május 21-én vasárnap.

A Futókörök Napján a részvétel ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött.

A megtett köröket időmérő chipek segítségével mérik a szervezők, amelyeket 1000 forintos kaució ellenében kapnak a nevezők. Az első három legtöbb kilométert teljesítő résztvevő 25.000, 15.000 és 10.000 Ft-os Decathlon-utalványban részesül. A Futókörök Napja az Ötpróba szabadidősport program hivatalos pontszerző állomása.

Legyen Pécs a legsportosabb város idén, a Futókörök Napján!

Tudtad, hogy 2020 óta már 23 új futókört adtak át hazánkban az Országos Futópálya-építési Program keretein belül? Az Aktív Magyarországért felelős államtitkárság támogatásával és a SZEOSZ szakmai közreműködésével, illetve további három, egyéb beruházás során megépült futókörökön most a városod vagy kerületed dicsőségéért futhatsz, sőt, ha igazán odateszed magad, még meg is jutalmazunk!

Forrás: psnzrt.hu, szeosz.hu