Egyik iskolatársára támadt egy 14 éves fiú Ricsén, és meg akarta erőszakolni. A 11 éves kisfiúra társaival támadt rá a buszmegállóban a tini. – írja a Blikk.

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei, Ricsén történt a szörnyű támadás, mikor a gyerekek az iskola után hazafelé tartottak. A tinik délután odamentek a gyerekhez, és egyikőjük egyszerűen a földre lökte, majd rátérdelt, és a buszmegállóban ott mindenki szeme láttára alázta meg azzal, hogy a 11 éves fiú szájába akarta tenni a nemi szervét – tudósított a sokkoló esetről a Tények.

„Jött haza az iskolából, aztán elmesélte, hogy megtámadták a gyerekek, hogy a nemi szervét akarták a szájába tenni. Nagyon rosszul viseli a történteket, azóta szinte ki se akar jönni a lakásból.” – mondta a 11 éves fiú édesanyja, aki azt is megemlítette, hogy sajnos nem ez volt az első ilyen eset a környéken.

A brutális támadás egy hete történt Ricsén, az est óta már most nyugodtan alhatnak a település lakói, mert már le is tartóztatták a fiatal erőszakolót, akiről kiderült, hogy már más, hasonló eset miatt is büntetőeljárás van érvényben. A bíróság egyelőre egy hónapra rendelte el az erőszakoló letartoztatását.

Forrás: blikk.hu