A hétvégén megtartották a Gyöngyhajú lány balladája című darab első sajtónyilvános előadását – írja a Bors. A lap beszámolója szerint az előadás telt házzal ment, egyik szereplője pedig Kóbor János lánya, Léna volt.

A lap meg is szólaltatta a 2021-ben elhunyt énekes lányát és feleségét, Kóbor-Deme Zsókát. Az anya elmondta, hogy mérhetetlenül büszke a lányára, de az előadás végét bizony megkönnyezte, amikor megjelen Kóbor János fényképe a színpad mögötti kivetítőn. Ugyanakkor 16 éves lányáról elmondta, hogy

Léna a színpadra született, és a színpad is imádja őt!

A még csak tinédzseréveiben járó Léna elmondta, hogy minden pillanatát élvezte a darabnak, amelyben főszerepet játszott. Igaz, a tanulásra is ugyanannyi energiát fordít, mint a színészkedésre, így a tanév végére nagyon elfáradt. Ugyanakkor nagyon hálás édesanyjának, aki mindenhova viszi őt, illetve a Pozsgai Zsolt rendezőt is kiemelte, ugyanis bevallása szerint „az utolsó pillanatokban pánikolva körbe-körbe rohangálok!” 

A darab kapcsán elmondta, hogy

a húsz felcsendülő Omega sláger által a Papa is jelen van velem a színpadon…érzem.

A Gyöngyhajú Lány Balladája c. musicalt immáron 8. éve tartják műsoron, egy fiatal lány felcseperedéséről szól, és amiben nem kevesebb, mint 21 Omega-sláger hangzik el.