A Pécsi Járásbíróság a 2023. június 6-án tartott nyilvános előkészítő ülésen meghozott ítéletével A. H. Cs. vádlottat kuruzslás bűntette és folytatólagosan elkövetett csalás bűntette miatt kettő év börtönre és 200.000 forint pénzbüntetésre ítélte – írja az ügyészség. A szabadságvesztés büntetés végrehajtását öt évi próbaidőre felfüggesztette.

A vádlott 2021. szeptember-október hónapban ismerkedett meg a sértett nővel, aki kozmetikusként dolgozott. A vádlott intim kozmetikai kezelésre járt hozzá, neki álnéven mutatkozott be, nőgyógyász orvosnak adta ki magát. Ezt követően többször is megvizsgálta a sértettet, kenetet is vett tőle egy pálcikával, valamint egy fecskendővel. Egy másik alkalommal alsóruha nélkül „vizsgálta meg”, ehhez vibrátort is használt, melyről azt állította, hogy orvosi műszer.

A nő aztán ajánlotta a kuruzslót egy barátnőjének is, akit párjával együtt „vizsgált meg”. Kért vizeletmintát, a férfitól ondómintát, nemi szervéről kenetet vett. 2022. január 26-án ismét megjelent a vádlott a nő lakásán, közölte a nő párjával, hogy gombás fertőzése van, a nőnek intim mosakodószert rendelt és őket további vizsgálatok elvégzésére hívta fel a saját lakására, ahol a fentiekhez hasonló „vizsgálatokat” végzett.

Ez azonban nem volt elég, egy férfinak ugyanis ügyvédnek adta ki magát. A vádlott a férfit több különböző személyiségprofilon keresztül, sorozatosan átverte. Ennek következtében vádlott összesen 11.850.400 forintot zsarolt ki.