Országos sikert eredményezett a kozármislenyi összefogás.

Véget ért a „Millió lépés az iskoládért” akció, ahol azok az iskolák, akik ügyesen mozgósították diákjaikat és a szülőket, azok komoly összeget nyerhettek a megmérettetés során az iskolájuknak, amelyet sporteszközökre költhetnek.

A Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános iskola közössége összefogását siker koronázta, így sikerült 1 millió forintot összelépkedniük az iskolájuknak.

A sikeres egymillió lépés a kozármislenyi diákok, tanárok, szülők közös összefogásának eredménye, amelyre méltán lehetnek büszkén, akik részt vettek az “Millió lépés az iskoládért” programban. A kiemelkedő aktivitásnak köszönhetően a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskola egymillió forintot nyert sporteszközre.

A MillióLépés mobilapplikáció 60-féle mozgásformát volt képes átalakítani lépésszámokká. 
Az akció ideje alatt az app ingyenesen volt letölthető. Az egymillió lépés focizással, úszással, tánccal vagy egyszerű sétával is teljesíthető volt.

Mozogj, és nyerj 1 millió forintot a sulidnak szlogen sok iskolát megmozgatott Magyarországon.

A verseny lényege volt, hogy minél többen gyűjtötték a lépéseket az iskola számára, annál nagyobb eséllyel indulhatott az iskola a végső célért, ahhoz, hogy megnyerje a 100 x 1 millió forint egyikét, amiből aztán végül sporteszközöket vásárolhat az iskolájának.

 
A nyertes iskolák kisorsolására az M4 Sport-on, 2023. június 14-én 10 órakor került sor, ahol a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskola a szerencse fiaként megnyert egymillió forint összeget.

Kövessék nyomon a szerencsés sorsolást.

Kiemelt fotó forrása: Facebook/Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskola