A kekvillogo.hu írta meg az albertirsai családirtással kapcsolatban a szörnyű igazságot, hogy nem kegyelmezett a 35 éve apa. Az anyát brutálisan, egy vascsővel verhette agyon, másfél éves kisgyerekét pedig megfojthatta az a 35 éves katona, akit a szombati, albertirsai kettős gyilkossággal gyanúsítanak.

Két holttestet és egy sérült férfit találtak a rendőrök Albertirsán, a férfit jelenleg is a rendőrök őrzik. A szörnyű hírről korábban már hírt adtunk, hogy szombaton, kora délután bejelentés érkezett a 112-es segélyhívószámra. A férfi közölte: megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen.

A kekvillogo.hu értesülése szerint kiderült, hogy a brutális tett elkövetője ellen távoltartási végzés volt érvényben, amit a meggyilkolt nő húga is megerősített. Az asszonynak és az őt meggyilkoló férfinak van még egy közös, 10 éves gyermeke, akit szintén az elhunyt anyuka nevelt, de az a szerencse, hogy a mészárlás napján nem tartózkodott a házban.

A teljes írást a brutális részletekkel ITT olvashatja el.

Kiemelt fotónk illusztráció!