Lapunk is írt arról a néhány hónappal ezelőtti csörtéről, ami Horányi Juli és Rúzsa Magdi között zajlott le. Az X Faktorban felbukkanó énekes szerint Magdi klipje az ő egyik dalának klipját másolta, hiszen mind a helyszín, mind a benne megjelenő motívumok azonosak voltak. Ezúttal egy másik énekes, a TV2 Farm VIP c. műsorának második helyezettje támadta meg Horányi Julit.

Juli nemrégiben Zámbó Jimmy egy klasszikusát, az „Egy Jó Asszony minden megbocsájt” című dalát dolgozta fel. Csakhogy a „Jó asszony” helyett a „Jó ember” kifejezést használta. Ez az, ami kiváltotta Fehér Holló ellenszenvét.

„Lányok, ez hogy van ilyenkor? Ti nem mondhatjátok ki azt a szót, hogy asszony? Ez olyan, mint a fehéreknél az N betűs szó? Mondjuk, megy a Kendrick Lamar-dal, és akkor nem mondhatod ki az N betűs szót…” – elmélkedett tiktokos reakcióvideójában Fehér Holló.

„Nagyon erőltetett. Az egész »női cover« jelenség túltolt. Plusz a dal lényege semmisült meg ezzel, szóval mint alkotás is kegyetlen gyenge!” – írta később egy hozzászólásában.

Borítókép forrása: Marie Claire