Kisebb port kavart Rúzsa Magdi „Elmegyek” c. legújabb videóklipje. A dal remek népszerűségi mutatókkal rendelkezik, 2 nap alatt több mint 150.000 megtekintése van a Youtubeon, ám a klip keletkezése és egyes elemei kapcsán Magdi és csapata ellen komoly vádat jelentetett meg Horányi Juli.

Az X-Faktor 5. szériájának ezüstérmese szerint ugyanis gyakorlatilag lemásolták a klipet. A közösségi oldalán közzétett videóján azt szemlélteti, hogy Magdi új klipje és a két hónappal korábban megjelent „Sebzetten” című dalának klipjeiben használt snittek szinte egy az egyben megjelennek, ugyanazok a mozdulatok, hasonló beállításokkal és fényekkel, ráadásul a használt ingatlan is megegyezik.

Az énekesnő szerint ebben a kis országban egyszerűen képtelenség, hogy ilyen rövid időn belül „két tök ugyanolyan klip készüljön”, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel és jelenetekkel.

Horányi Juli kiemeli, hogy nem Rúzsa Magdit okolja a történetért, de szerinte azok, akik a klippet csinálták, ismerték az ő dalát (a videó feliratában az is szerepel, hogy ugyanaz a gyártó csinálta a két klippet). Szerinte a jelenlegi helyzetben a női szólóénekeseknek éppen támogatni kellene egymást, és nem „egymásból inspirálódni”.

Rúzsa Magdi nemrégiben a saját közösségi oldalán reagált a vádakra: „Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos.”

A Megasztár harmadik szériájának győztese szerint ugyan valóban van hasonlóság a két klip között, ám közel sem olyan sok, mint amilyennek Juli azt beállítja, és ezek lehetnek véletlenek.

„A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (…) Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak.”

Végül azzal zárta sorait a rajongói felé, hogy „ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban, hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele.”

Horányi Juli klipje megtekinthető itt:

Rúzsa Magdiék pedig itt: