A Pécsi Ildikó Színtársulat számolt be ma kora reggel a szomorú hírről a közösségi oldalán, hogy elhunyt az egyik alapító tag, Neumann Nándor. 

„Elment Neumann Nándor, Nándi bácsi a Pécsi Ildikó Színtársulat egyik alapító tagja, akivel a közönség az Egy, kettő, három és a Fekete Péter darabokban találkozhatott. Mindig mosolygós személyisége hiányozni fog mindannyiunknak”  – írja a Facebook oldalán a Pécsi Ildikó Színtársulat. Neumann Nándor, a Színtársulat alapító tagja nagyon jó barátságot ápolt a néhai Pécsi Ildikóval. 

Gödöllői lakótársai pedig így búcsúznak a művésztől a közösségi oldalon: „Neumann Nándor, sokak Nándor bácsija itt hagyott bennünket. Rengeteg örömöt, vidám dallamot, kellemes szórakozást varázsolt sokunk számára. Mindig mosolygós arca jó kedvre derítette a környezetét. Isten nyugasztalja!”

„Az utolsó úriemberek egyike, aki talán még a közértbe is öltöny nyakkendőbe ment le. Mindig előre köszönt mindenkinek, mindig mosolygott, és soha egy rossz szót nem mondott senkiről. Az élet nem mindig volt hozzá kegyes, de ő csak a jó oldalát látta mindennek. Örülök, hogy kétszer is játszhattam vele, mi voltunk az egyik családja. Pár napja felhívott kórházban van, a társulattal szerveztük kedden meglepjük őt. Ez a meglepetés elmarad.” – búcsúzik Neumann Nándortól közösségi oldalán Pécsi Ildikó fogadott fia L. Péterfi Csaba.