Krausz-Tóth Gabriella 3,5 év után búcsúzott el követőitől, befejezi a blogolást. Az énekesnő utolsó bejegyzésében legutóbbi erdélyi fellépéséről, férjéről és gyermekéről írt, emellett pedig megható búcsút vett követőitől. Az index vette észre, hogy az utolsó bejegyzését az énekesnő az alábbi sorokkal zárta:

„Eddig tartott a mi kis közös utunk (…) Köszönöm Nektek, hogy velem jöttetek erre a kirándulásra, köszönöm, hogy elviseltétek az összes nyűgömet, velem nevettetek, vigasztaltatok, bátorítottatok, szerettetek.”

család.hu-n július 16-án írta meg az utolsó bejegyzését Krausz-Tóth Gabriella. Az énekesnő erdélyi turnéja után osztotta meg élményei és érzéseit, valamint arról elmélkedett, mikortól érdemes megmutatni a világot gyermekének. 

Az énekesnő szerint „manapság, ha egy gyermek hatévesen még nem járt Disneylandben, kis túlzással sajnálják az osztálytársai, pedig lehet, hogy ő jobban vágyna egy Duna-parti sétára és kacsázásra a vízen, vagy sárkányeregetésre egy szélfútta mezőn.

Őszinte leszek, mivel mi a Krauszommal imádunk itthon lenni, a Dunakanyarban kirándulni vagy a Balaton felvidéken tanyázni, valószínűleg nem Hanni lesz az első, aki a tengerparti élményeiről tart majd beszámolót az oviban, de persze soha nem mondom, hogy soha. Tényleg nagy dilemma ez, ami a mi gyerekkorunkban még nem létezett. Még nem volt játszóház, élménypark, paintballpálya stb. Volt évente kétszer vurstli, oszt’ jó’ van. – írta az énekesnő.

A bejegyzést Gabi az alábbi sorokkal zárta:

„Legyen csodálatos nyaratok (és még legalább 100), Engem ezután is megtaláltok” – zárta sorait.