2020. július 23-án, vasárnap 9 óra 30 perckor indítják útjára a vállalkozó kedvű kerékpárosokat, amelyre a gyülekező a mohácsi Deák téren lesz a Kossuth Teátrum épülete előtt 9 órakor.

A rendezvénysorozatot célja, hogy vonzóvá tegyék Baranya vármegyét és Mohács térségét egy közös rendezvénnyel.  A Délenmindenjobb – MOHÁCS 500 Kerékpárversenyen és Tekerj a Zöldbe Határtalanul jótékonysági rendezvényeken, amely a Mohács Város Önkormányzata és a Zengő Sportegyesület közös rendezvénye.

A TÚRA ÚTVONALA:

A Duna–Dráva Nemzeti Park területén a Duna töltésén a 2023. január 1-jén megnyitott államhatáron át Horvátország területére kerekeznek a bringások.

Pár kilométerrel a határ után a töltés tövében a Duna egyik holtágánál megbújik egy pici strand, gyönyörű környezetben. Itt tartanak majd egy rövid pihenőt, majd visszaindul a csapat a sátorhelyi emlékpark érintésével Mohácsra.

Az érkezést 13:30 környékére tervezik a szervezők a Mohácsi Nemzeti Emlékhely Sátorhely – emlékpark előtti parkolóba, ugyanis ekkorra várható a #Délenmindenjobb – MOHÁCS 500 országúti kerékpárverseny befutó bringásainak érkezése!

Táv: kb. 50 km

Gyülekező:Mohács, Deák tér, a Kossuth Teátrum előtt

2023. július 23. vasárnap 9:00 órától

Kerékpártúra közös rajt: 9:30 órakor

A rendezvényhez kapcsolódóan szintén Mohács, Deák tér Kossuth Teátrum elől indul a Mohács 500 Országúti Kerékpárverseny, amelynek közös rajt: 10:45 órakor indul.Gyülekezés helye, ideje: 7700 Mohács Deák tér, Kossuth Filmszínház épülete, 9.30-10.30 óra között.