2023. augusztus 6-án, vasárnap délután nem először, és remélhetőleg nem is utoljára, no és  nem is a medencében, ismét zenél a Roll’r Zenekar a Bólyi Strandon.

Mindenkit fürödni és zenét hallgatni szeretőt várnak sok szeretettel, és azt is, aki csak fürdene, és aki csak pihenne és aki esetleg élő zenét is hallgatna egy kellemes, bólyi vasárnap délután.

A Roll’r Zenekar tagjai: Izsák Adrien billentyűs hangszeres és ének. Makk László gitár és ének, Harner Norbert gitár és ének, Schmidt Gábor basszusgitár, Molnár Péter dobos.

Azt is lehetne mondani, hogy a Bólyi Strandon mindig kitalálnak valamit, hiszen július 30-án például sport lesz a strandon, mikor is délután hagyományteremtő sportnapot tartanak, és lehet majd: vízi kosárlabdázni, ping-pongozni, sakkozni, malmozni, lábtenisz 2fős csapatokban, teqballozni, Ki nevet a végén? élő bábus társasjáték játszani, sörpongot amihez szintén legalább 2 fős csapat kell, viszont amennyiben előző nap kedvez majd a vihar, akkor lehet gesztenyét szedni, és még számtalan kreatív sportban mérhetik össze erejüket a strandolók,  ami csak éppen az eszünkbe jut, és el is érhető, vagy vittek magukkal a Bólyi Strand területére.