Idén is az NB2-ben küzdhet meg a feljutásért a PMFC labdarúgó csapata, és – ahogyan az elmúlt években már megszokhattuk – idén is erősen kezdték az évet.

Városunk csapata ezúttal Mosonmagyaróvár csapatát látta vendégük. A mérkőzést jóval aktívabban kezdte a Pécs és Harsányi góljával már a 14. percben vezetést szereztek. A mérkőzésen ezt követően mindkét csapatnak voltak helyzetei, ám újabb gól nem esett, így kis különbségű, ám annál értékesebb győzelemmel zárta a csapat a nyitómeccsét.

A Kozármislenyi HR-Rent Kozármisleny csapatának kevésbé sikerült jól a mérkőzés. A Tiszakécske elleni hazai meccsüket rögtön egy büntető kihagyásával kezdték, majd a 18. percben a vendégek játékosa, Zamostny góljával vezetést is szereztek. Ezután a Kozármisleny volt aktívabb és küzdöttek az egyenlítő gólért, ami a 92. percben Barkóczi révén meg is született. Ám a feketeleves csak ezután jött, ugyanis a 95. percben Márkus Révén újabb gólt lőtt a kelet-magyarországi ellenfél, és ezzel elvitték a 3 pontot Kozármislenyből.