Az összeget jótékony célra fordítják

A TotalCar.hu július 29-én szombaton jótékonysági árverést hirdetett. A Parkoló Parádé elnevezésű rendezvényen a szervezők nagy meglepetésére másfél millió forintért kelt el a licitre bocsátott motorkerékpár. A befolyt összeget gyermekekkel foglakozó szervezetnek ajánlják fel.

A Simson S50B-motorkerékpár restaurálását áprilisban kezdték és minden alkatrészét a legnagyobb odafigyeléssel újították fel. A több mint negyvenéves motort egyébként Gerőfi Gábor ajánlotta fel. A költségeket Kroneraff István finanszírozta, Szigetvári Attila pedig a munkáját és szakértelmét adta. – írta meg a NAPI.HU Ekkor úgy saccolták, hogy az elkészült motor értéke 1 millió forint lesz majd.

A becsületes nepper

Kroneraff Istvánt sokan ismerhetik, hiszen ő a „Becsületes nepper”. Ő üzemelteti a becsületesnepper.hu oldalt is. A weboldalon a bemutatkozásnál az alábbiak olvashatóak:

„1992 óta foglalkozom autókereskedéssel, ezt a felgyülemlett tapasztalatot szeretném az Önök szolgálatába állítani. Igyekszem olyan autókat vásárolni vagy a megvásárolt autókat olyan állapotúra hozni, amelyekbe én is beleülnék. Az autóimat átnézetem, és amit kell, kicserélek. A KILOMÉTERÓRÁT NEM TEKEREM, ahogy veszem, úgy adom tovább. Tudom, hogy ez nem bevett gyakorlat, de én így szeretném csinálni. Célom, hogy az emberek, ha egyszer autót vettek tőlem, visszajöjjenek hozzám, mert itt nem csapták be őket. 1995 óta ugyanaz a telefonszámom, és ezután sem szeretném lecserélni.”

Megnyugtató, hogy vannak ilyen emberek is.